☰ Menu

Company holdings

Kraan Bouwcomputing BV

Kraan Bouwcomputing BV in Rotterdam ontwikkelt en levert procesgerichte softwareoplossingen voor de bouwsector. Met behulp van onze software oplossingen en diensten kunnen bouwbedrijven slagvaardiger optreden, faalkosten terugdringen en hun rendement verbeteren. Dankzij voortdurende innovatie en 44 jaar expertise van bouwprocessen heeft Kraan in Nederland een positie als marktleider opgebouwd. Voor de meeste grote en middelgrote bouwbedrijven in Nederland is Kraan dé standaard.

www.kraan.com

 

Broekhuizen Diervoeders

Broekhuizen Diervoeders is een landelijk georiënteerde dierenspeciaalzaak en groothandel, gevestigd centraal in het land. De onderneming heeft een groot assortiment van alle voeders en artikelen en heeft ook voeders onder eigen merk.

www.broekhuizens.nl

 

Grow Fun BV

Grow Fun BV in Rijsenhout (nabij Aalsmeer) is een jong snelgroeiend bedrijf dat zich bezighoudt met productie en levering van kunststof producten voor de groene sector. In korte tijd hebben wij een naam gevestigd met onze toegevoegde waarde producten zoals decoratie potten, bij kwekers, exporteurs, veilingen, groothandel en grootwinkelbedrijf.
Door mee te denken, continu nieuwe producten te ontwikkelen en dankzij de meerwaarde die onze producten bieden, bouwen we aan langdurige relaties met onze afnemers.

www.growfun.eu